Imprimer

Gevulde broodjes met champignons en eieren
342
KCAL PAR
PORTION
20 MIN + 15 MIN KOOKTIJD | | | 4

4 eieren • 400 g champignons ‘Trio gourmet’ bio • 1 sjalot • 4 biohamburgerbroodjes met sesamzaadjes • 2 el olijfolie • 40 g boter • 1 teentje knoflook • Peper en zout

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd een hoedje uit de broodjes, haal er het kruim uit, schik ze in een schaal en smeer ze in met olijfolie. Bak de broodjes 6 min goudbruin in de oven.
  2. Hak de sjalot fijn, plet het teentje knoflook en snijd de champignons in grote stukken. Bak alles op een vrij hoog vuur, in een grote braadpan met de hete boter. Kruid met peper en zout.
  3. Vul de broodjes met de champignons en maak een putje in het midden. Breek er de eieren in, kruid met peper en zout. Laat naar eigen smaak 12 à 15 min in de oven stollen.
  4. Dien warm op, als voorgerecht of bij een brunch. Ook heel lekker als kleine maaltijd, met een slaatje.